zondag 17 september 2017

Kijktips week 17/09-22/09


En weer ben ik te laat met mijn weekoverzicht. Er is zelfs al een hele dag voorbij waar ik nu geen tv-tips meer over kan geven. Maar dat doet ziek zijn met een mens...

Het ziek zijn werd opgevuld met slapen en in de zetel hangen en wat beter dan bakprogramma's om het leed te verzachten?

Ik keek al naar Bake off Vlaanderen, maar blijkbaar loopt op Nederland momenteel Heel Holland bakt en op Channel 4 in Engeland The great British bake off (de moeder van alle bakprogramma's). En aangezien ik van deze laatste twee wat afleveringen had in te halen, had ik mijn bezigheid...

Kijktips voor de komende week (minus zaterdag):

Zondag 17/09:
Chariots of fire (VTM 14.40u) - van deze film herinner ik me enkel de soundtrack van Vangelis. Is ook alles wat er aan te herinneren valt, denk ik.
Heel Holland bakt (NPO1 20.25u) - derde aflevering al van dit seizoen. André Van Duin presenteert en deze week pakken ze cake aan.

Maandag 18/09:
A few good men (CAZ 20.40u) - Jack Nicholson op zijn best en Tom Cruise bewijst nog maar eens dat hij niet kan acteren.

Dinsdag 19/09:
Little women (Zes 20.35u) - jaren '90 verfilming van dit klassieke boek. Ok film, maar ik vind de jaren '40 versie (met June Allyson en Elisabeth Taylor) een pak charmanter.
The great British bake off (Channel 4 21.00u) - moet ik de dag nadien online bekijken, want Channel 4 zit niet op Proximus. Deze week aflevering 4: caramel week.

The big Lebowski (Q2 22.35u) - er zijn van die films die blijkbaar alleen mannen leuk vinden. Dit is er zo een.

Woensdag 20/09:
X-Men origins: Wolverine (Q2 20.35u) - enigszins teleurstellende Wolverinefilm met op het einde een ridicule Deadpool (kijk gewoon die film, die is hilarisch goed).
The Emmy Awards (Zes 20.35) - recap van de uitreiking van de Emmy's in Hollywood. Ongetwijfeld saai en vervelend, maar ik zie graag awardshows.

Donderdag 21/09:
The Bourne legacy (Q2 20.35u) - zelf nog niet gezien, maar werd redelijk goed ontvangen. Een Bourne film zonder Jason Bourne, je moet het maar doen.

Vrijdag 22/09:
Waterworld (Q2 20.35u) - dit is wat je krijgt als een acteur denkt dat hij ook regisseur is en niets verkeerd kan doen. Nee, Kevin, dit was het niet...
Contact (één 23.25u) - ronduit bizarre sf-film met Jodie Foster en Matthew McConaughey. Maar de moeite om te bekijken.

Veel kijkplezier!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten